Контактна iмпровiзацiя — мистецтво досвiду

Контактна iмпровiзацiя — мистецтво досвiду

Всі анонси від: FREUD HOUSE cafe art club

Як на мене, КІ — це зовсім танець, і не зовсім спорт, і зовсім не видовищне шоу. Насамперед, це гра. Гра в створення і перевірку можливого. Гра з відомими партнерами — силами фізики та людьми, - і з невідомими вхідними даними. Мій улюблений образ в танці — “зустрічаються двоє посеред чистого полю, і більше нічого немає, ніяких заготовок”. Що робити, що буде творитися саме зараз, саме тут, саме з цим партнером — ось що таке імпровізація. 

Звичайно, для того щоб пережити досвід Зустрічі максимально ефективно, потрібно багато компонентів. Не поспішати, прибрати зайві забаганки, додати гнучкості в розумі й м'язах, трохи сміливості та уваги до тіла... Чимало, але все це варте того, щоб стався справжній досвід контакту і танцю.

Ласкаво запрошуємо до класу новачків і експертів. Хай буде кожен раз — як перший.

Олексiй Постніков (Alex Postnikov)— танцюрист,викладач контактної імпровізації, «айтішник», мандрівник і філософ. Із захопленням займається контактом, постійно вчиться і щиро ділиться досвідом — як використовувати тїло в умовах всесвїтньої перемоги розуму. 

Співорганізатор численних подій КІ, в тому числі щорічного україньского фестивалю контактної імпровізації «Dancefulness» та подорожей «Contact Journey»

Кількість місць ОБМЕЖЕНА!
Обов'язкова реєстрація за посиланням:
http://bit.ly/2hKZo1w

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення