Концерт CANTABILE ORCHESTRA «Музика віртуальних світів: сила магіії"

Концерт CANTABILE ORCHESTRA «Музика віртуальних світів: сила магіії"

Унікальний симфонічний проект від CANTABILE ORCHESTRA «МУЗИКА ВІРТУАЛЬНИХ СВІТІВ: СИЛА МАГІЇ»
"Будь-яку достатньо розвинену технологію не відрізнити від магії" - Артур Кларк. 
Тема магії іде пліч-о-пліч з ігровою індустрією вже десятки років. І весь цей час ігри удосконалюються, стають складнішими, яскравішими та технологічнішими з однією метою: ще глибше занурити гравця у свій світ. Музика посідає місце одного з найяскравіших виразових засобів у іграх, на рівних з картинкою та сюжетом. Часто вона стає одним з основних елементів тонкої матерії атмосфери гри.Симфонічний оркестр Cantabile Orchestra та портал справжнього ігрового духу PlayUA запрошують відчути весь драматизм, надреальність, таємничість та містицизм найкращих ігрових саундтреків на концерті присвяченому магічним ролівкам.

В цей вечір для Вас прозвучить музика з комп’ютерних  ігор: 
The Witcher 3, Pillars of Eternity, Dark Souls, Dragon Age, Legend of Grimrock, Divinity: Original Sin, Torchlight 2, Diablo 3, IceWind Dale, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Bastion, Arcanum, The Gothic, GuildWars 2, World of Warcraft, Final Fantasy, The Legend of Zelda, Chrono Trigger, Ever Quest 2, The Elder Scrolls та інших. 
Вперше в історії ігрових концертів в Україні музика поєднається із захоплюючим візуальним та світловим шоу! Цього разу відеосупровід буде транслюватись одразу на трьох великих екранах, а комфортно розміститись можна, окрім традиційних місць в партері, за столиками на балконі. 
Приходьте та відчуйте все особисто, обіцяємо 100% ефект занурення!
Придбати квитки можна на: 
http://parter.ua/ua/calendar/2015-11-08/cantabile_orchestra_muzyka_virtualnykh_svitiv_syla_mahii.html

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення