Концерт «ЧОРНО - БІЛИЙ ДЖАЗ», присвячений Френку Сінатрі!

Концерт «ЧОРНО - БІЛИЙ ДЖАЗ», присвячений Френку Сінатрі!

27 березня 2015р. в малому залі НПМ «Україна» о 19:00 відбудеться концерт, присвячений яскравій і неймовірно талановитій особистості - Френсісу Сінатрі
Френк Сінарта (12 грудня 1915 - 14 травня 1998) - американський актор, співак і шоумен. Він 9 разів ставав лауреатом премії «Греммі», славився романтичним стилем виконання пісень «оксамитовим» тембром голосу.
За життєві досягнення Френк Сінатра удостоєний премій «Золотий глобус», Гільдії кіноакторів США та Національної асоціації сприяння прогресу кольорового населення, а за рік до смерті нагороджений вищою нагородою США - Золотою медаллю Конгресу.
У програмі «Чорно - білий джаз», яку представляє київській публіці «Київ Арт Ансамбль» і його лідер блискучий піаніст Володимир Соляник, будуть показані найкращі твори Френка Сінатри.
ЦІКАВА ДЕТАЛЬ: ці музичні твори виконає учень і друг Сінатри, американський співак Білл Уоррен (Bill Warren), родом з Каліфорнії, переможець двох національних нагород. Його унікальне та проникливе виконання американських хітів неодмінно переносить аудиторію в епоху, в якій вони були написані. У 1985 році молодий Білл Уоррен познайомився з Френком Сінатрою, майстер особисто зайнявся його просуванням. Білл увійшов до малого кола близьких людей Сінатри і навіть заспівав на його річниці весілля.
Ціна: 150-300 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення