Концерт ДахаБраха

Концерт ДахаБраха

Концерт ДахаБраха в Києві відбудеться 1 червня о 18.00. Ціна квитків - від 450 гривень.

"ДахаБраха" - абсолютно нове слово в історії світової музики, ковток свіжого повітря. Група, яка в повній мірі може презентувати Україну за кордоном. Продукт, який за силою і ідеї не має аналогів в світі.

Етно-колектив народився в стінах театру "Дах", творчим керівником якого був Влад Троїцький, в середині 2000-х. Сьогодні він керує і колективом. Молоді фольклористи миттєво відмінно спрацювалися. Три дівчини і хлопець видають настільки потужний етно-хаус, що диву даєшся. А в сумі з тонко підібраними, харизматичними образами відбувається викликає мурашки по шкірі. Якщо ви шукаєте щось автентичне в музиці, то це - воно.

Сьогодні в їх активі неймовірна кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, джембе, акордеон, бугай, укулеле, губна гармоніка, кахон, дарбука, табла, діджеріду, губна гармонь. І виходить із цим лише чотири пари рук. Та так, що крутіше бути не може. За межею розуміння. 

Перший альбом вийшов у 2006-му, за ним - ще чотири. Їх пісні наповнені небувалою силою, драйвом і покликом предків. Вони складні, їх розпирається від смислів в словах і між рядків. І тих, хто має неприхованим задоволенням підтверджують це. Як і відгуки критиків. Вони характеризують їх діяльність як експеримент в області космології людської душі. Синтез пісенної творчості різних народів світу видає унікальне явище.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення