Дебютний концерт електронного проекту Ready in LED

Дебютний концерт електронного проекту Ready in LED

Теплі вечори, кінець локдауна та LOW Party — три головні пункти в списку довгоочікуваних подій цієї весни. Додамо сюди і четвертий — дебютне live show інтригуючого електронного проекту Ready In LED. Нове втілення співачки та музиканта Олі Дібрової.

Перший же її реліз Unreal за лічені місяці встиг наробити шуму в Європі. Грем Парк, Білл Брюстер, Кеннет Багер, DJ Harvey, Франсуа Кеворкян — ось лише неповний список культових діджеїв, які грають треки Олі в своїх сетах та радіошоу. Крім того, про музику Ready In LED пишуть провідні світові медіа та диско-блоги: Magnetic Magazine, LAGASTA, Les Yeux Orange, Inverted Audio та редактор Mixmag Енді Вільямс.

Ready In LED вперше виконає наживо пісні з міні-альбому Unreal і презентує кілька нових ще невиданих треків. В тому числі, майбутні фіти з топ-артистами європейської диско-сцени, про які стане відомо трохи пізніше. Крім того, саме в Closer Оля вперше покаже свій унікальний девайс Lumatone. Нас чекає перший в світі live з використанням цього дивного інструменту. Хоча і це ще не все! Бонусом: численні камео від запрошених музикантів. І весь той magic, про який Ready in LED співає в своєму головному хіті Only Tonight. Загалом, highly recommended!

КВИТКИ - ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення