Концерт гурту "Друга ріка"

Концерт гурту "Друга ріка"

Унікальний виступ гурту «Друга Ріка» у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів! В Національній опері!yes
«Друга Ріка» готується зустріти своє двадцятиріччя! 13 і 14 травня гурт дасть два найбільш унікальних концерти за весь час існування колективу.
«Друга Ріка» зіграє у Національній опері України ім.Т.Г.Шевченка в супроводі національного академічного оркестру народних інструментів НАОНІ, до складу якого входить понад 50 музикантів.
Гурт презентує свій шостий номерний альбом Supernation, а також виконає найкращі пісні за час свого існування. У супроводі народних інструментів пісні «Другої Ріки» зазвучать зовсім по-новому.
Валерій Харчишин:
«У цьому концерті ви почуєте бандури, що огортають містикою і ностальгією, цимбали, що забирають кудись у гори, і кобзи, що створюють унікальний акомпанемент, властивий тільки "народникам". Мені здається, такого експеременту від нас не очікував ніхто, навіть ми самі».
Обидва концерти благодійні, частину грошей, зібраних під час виступів, буде перераховано у вигляді адресної допомоги українським військовим, постраждалим в зоні АТО.

Квитки: від 190 грн.
Замовити квитки он-лайн можна на сторінці: 
http://parter.ua/ua/event/42/53/8090.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення