Концерт гурту "Друга ріка" у супроводженні оркестру НАОНІ

Концерт гурту "Друга ріка" у супроводженні оркестру НАОНІ

Єдиний виступ відомого рок-гурту Друга Ріка у супроводі оркестру НАОНІ відбудеться 25 березня у Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишній Жовтневий палац).

У 2015 році шанувальники гурту вже мали можливість почути унікальну програму, над створенням якої «Друга Ріка» та НАОНІ працювали більше двох місяців. У травні музиканти з аншлагом відіграли два благодійних концерти у Національній опері України. Але на жаль тоді не всі бажаючі змогли потрапити на унікальні виступи.
Саме тому у березні 2016 «Друга Ріка» та НАОНІ зберуться для того, щоб на численні прохання слухачів, ще один раз зіграти спільний концерт у Києві. 
На один вечір сцена Міжнародного центра культури і мистецтв об'єднає рок та народні інструменти, показавши тим самим, що сучасна українська музика може бути набагато глибше і цікавіше, ніж більшість пісень, які щодня транслюють теле- і радіо ефір. 
Валерій Харчишин («Друга Ріка»):  "Ми просто забули, що існують народні інструменти, ми на це не звертаємо увагу, якщо молодь слухає рок-музику, то вона слухає виключно гітарні колективи, і не зважає, що поруч з нами є талановиті музиканти, які дуже круто грають, і є на кого рівнятися. Такі концерти - це дуже хороша можливість почути народні інструменти по-новому"
Понад півсотні професійних музикантів оркестру та один з найкращих рок-гуртів України на одній сцені. Трембіти, цимбали, кобзи і навіть українська волинка знайдуть своє місце в найкращих хітах «Другої ріки», прикрасивши добре відомі пісні абсолютно новим, особливим звучанням. yes
Замовити квитки можна на сайті: https://kiev.karabas.com/druga-rika-u-suprovodi-orkestru-naoni

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення