Концерт гурту «Кам’яний гість»: 18 років витримки. Святкуймо разом!

Концерт гурту «Кам’яний гість»: 18 років витримки. Святкуймо разом!

Всі анонси від: Бочка на Подолі

Друзі, запрошуємо вас на концерт-святкування дня народження гурту «Кам’яний гість», що відбудеться 22 квітня 2016 в арт-пабі «Бочка на Подолі».
День народження – завжди особлива подія. Для музикантів гурту - це більше, ніж просто концерт. Іменинники готують для вас справжній міні-фестиваль з різноманітними візуально-музичними сюрпризами та подарунками!
Цього вечора пролунають кращі композиції з історії гурту: «Там, за горами», «Шато Гайар», «Їхали козаки», «Пити треба менше», «Ти скажи мені, друже», «Заходився у війні», «Знову день» та ін., а також пісні раннього періоду, що вже встигли припасти пилом та вперше за багато років будуть відтворені у зовсім новій обробці.
Для поціновувачів класики року в українському стилі гурт виконає пісні з концертної програми «60/80», у якій хіти легендарних «The Beatles», «The Doors», «Queen», «Creedence Clearwater Revival», «Slade», «Pink Floyd», «Rainbow», Дженіс Джоплін, Боба Ділана звучатимуть у перекладі українською мовою та в нових аранжуваннях.
Для шанувальників тихої музики іменинники підготували акустичну частину, у якій ви зможете насолодитися заспокійливим звучанням гітар, оповитим ніжною мелодійністю флейти та ритмічною підтримкою кахону.
До того ж, на вас чекає ексклюзив-прем’єра пісні «Човен», що стане своєрідним анонсом майбутньої платівки, яку музиканти планують видати у цьому році.
Безпосередньо на концерті у вас буде можливість придбати альбоми гурту, долучившись до доброї справи - всі кошти від продажу дисків «Кам’яний гість» передає на підтримку поранених бійців української армії.
Окрім музичної частини, на вас очікує традиційний розіграш дисків та футболок з символікою гурту. Ви матимете нагоду поспілкуватися з музикантами та отримати автографи.
І все це в якісному звучанні та у яскравому світлосупроводі!
Отже, беріть друзів та приходьте святкувати разом з нами, отримавши заряд натхнення й позитиву від музичного напою 18-річної витримки у виконанні гурту «Кам’яний гість».
Святкуймо разом 22.04.2016 у клубі «Бочка на Подолі» (м. Київ, вул. Верхній Вал, 22). Початок о 20:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення