Концерт гурту «ВЕРАСИ»

Концерт гурту «ВЕРАСИ»

27 травня в Жовтневому палаці відбудеться великий концерт ансамблю «Вераси» - заслуженого колективу республіки Білорусь, гаряче улюбленого глядачами у всьому світі! Пісенне мистецтво легендарного білоруського ансамблю, завдяки виконавській майстерності і вокальним даним усіх артистів, стало всенародно улюбленим. 
На піснях цього легендарного колективу виросло вже кілька поколінь. Вся країна, величезна і неосяжна, різними голосами, на різні лади, наспівувала рідні та близькі серцю слова. У цих піснях світилася любов, чистота, моральність, в них живе надія і юність. 
27 травня у всіх  буде можливість повернутися на десятки років назад і ще раз доторкнутися до чистої енергії, яка називається юністю. 
Концертна програма народних артистів Білорусі, солістів легендарного ансамблю «Вераси» - Ядвіги Поплавської та Олександра Тіхановіч - представлена ​​хітами дуету різних років і абсолютно новими піснями. Найбільш відомі хіти групи - пісні "Вільшанки заслиша голосок", «Любові прощальний бал», «Білий сніг» («Завіруха»), «Я у бабусі живу» та інші. 
Ціна: від 180 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення