Концерт "Про що співають французи" в Українському Домі

Концерт "Про що співають французи" в Українському Домі

ФРАНЦІЯ ПОРУЧ! Музичний делікатес від Lords of the Sound!
5 березня 2016 року Український дім пропонує програму «Про що співають Французи»... Пориньте у атмосферу краси та моди, Лазурного берега та справжнього кохання!
Програма концерту складена з хітів відомих виконавців, таких як: Edith Piaf, Bruno Pelletier, Mireille Mathieu, Joe Dassin, Patricia Kaas, Jean Goldman, Lara Fabian, ZAZ, Yves Montand, Charles Aznavour, Alizee та ін.
Яскравим доповненням музичного вечора стануть мелодії з кращих французьких фільмів: «Амелі», «1+1:Недоторканні», «Професіонал», «Таксі», «Високий блондин у чорному черевику», «Фанфан-тюльпан», «Іграшка», «Мулен Руж», «Фантомас», «Астерікс і обеліск» та ін.
До речі, організатори підготували ексклюзивний сюрприз: тільки від LORDS OF THE SOUND - на концерті «ПРО ЩО СПІВАЮТЬ ФРАНЦУЗИ...» для вас лунатиме справжній французький голос!yes

Paul Manandise закінчив Королівську Консерваторію Брюсселя з першим призом. І тепер він подарує свій емоційний та чуттєвий тенор гостям концерту Lords of the SoundХто розповість краще, про що співають французи, ніж сам француз?! wink Ви будете у захваті від такого музичного тандему!
Придбати квитки он-лайн: 
http://kvytky.com/book/21594

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення