Концерт рок-гурту Елізіум

Концерт рок-гурту Елізіум

Концерт рок-гурту Елізіум відбудеться у MonteRay Club 13 вересня. Початок - о 19.00. Вартість квитків становить від 200 до 400 гривень.

"Ви бажаєте дізнатися, що таке космос-рок? Тоді запрошуємо Вас відвідати концерт гурту "Елізіум"!" - додають організатори.

Група "Елізіум" - особлива. Російська рок-група з Нижнього Новгорода, заснована її бас-гітаристом і лідером Дмитром Кузнєцовим в 1995 році.

Колектив виконує мелодії в змішаному жанрі музики, який ґрунтується  на панк-році з домішком реггі, метала та інших стилів. Сам бенд іменує свій музичний напрям - космос-роком. На початку своєї творчої дяльності група «Елізіум» здобула популярність  в Нижньому Новгороді, а після випуску свого другого альбому "Все острова!" -  стала одним з провідних виконавців панк-року в Росії. Колишніми учасниками «Елізіум» було створено кілька сторонніх проектів, в тому числі мали значний творчий успіх групи "Лампаси" і "Блондинка КсЮ".

"Елізіум" часто дає спільні концерти з іншими рок-колективами, а також є першим російським виконавцем, який виступив із зарубіжними групами: NOFX, Mad Caddies и Die Ärzte. В даний час у "Елізіум" налічується більше 20-ти музичних релізів, включаючи вісім авторських студійних альбомів, збірник перезаписаних пісень Greatest Hits і триб`ют-альбом Cover Day. Останній студійний альбом "Яды" вийшов в 2017 році. "Елізіум" закохалися в українську мову і культуру нашої країни настільки, що в 2011-му випустили невеликий альбом "Найкращі співанки".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення