Концерт SCORPIONS 50th Anniversary в Палаці спорту

Концерт SCORPIONS 50th Anniversary в Палаці спорту

Легендарні «Sсorpions» повертаються у Київ з великим концертом у рамках грандіозного світового туру 50th Anniversary — World Tour 2015/2016. 
2015 – ювілейний рік для «Sсorpions». Команді, яку вважають найбільш популярною рок-командою, виповнилось 50 років! Уже півстоліття «Scorpions/Скорпіонс» символізують справжню якісну рок-музику і приголомшливі за своїм драйвом та енергетикою концерти, що завжди супроводжуються аншлагами. 
Група «Scorpions» з нетерпінням очікує зустрічі з глядачами і запрошує відзначити півстолітній ювілей своєї історії на живому концерті 19 лютого у київському Палаці спорту в рамках світового турне. 
Концерт «Scorpions» - це справжня феєрія емоцій і можливість ще раз почути легендарні хіти. Божевільний драйв, приголомшливе шоу – все це чекає тих, хто збирається на концерт у Києві.

Ювілейний 2015 рік «Scorpions» почали з показу кінофільму «Forever and a Day». Знаменита режисер Катя фон Гарньє («Бандитки», «Східний вітер») супроводжувала «Scorpions» у їх прощальному турі «Final Sting-Tour» і за 18 місяців відзняла унікальні кадри – моменти спілкування між членами групи, їх зустрічі з прихильниками, всі forte- і piano- , які створюють магію цієї легендарної групи. Перед глядачами фільму розкривається надзвичайна історія розвитку групи і дружніх стосунків.

За минулі десятиліття енергетика «Scorpions» і бажання грати зовсім не змінилися. Навпаки, пристрасть і радість від гри залишаються незмінними атрибутами кожного виступу музикантів до цих пір, доказом цього є випуск у 2015 році нового альбому «Return to Forever», пісні з якого українські фанати зможуть почути наживо вже у лютому 2016.

Скорпіонс - найбільш популярна рок-група Німеччини і одна з найвідоміших груп на світовій рок-сцені, яка продала понад 100 мільйонів копій альбомів і виступила на 5000 концертах в більш ніж 80 країнах світу. Колектив займає 46 місце у списку «Видатних артистів хард-року» за версією VH1. Група подарувала світу незабутні рок-хіти, такі як «Rock You Like a Hurricane», «Wind of Change», «Send Me an Angel», «Still Loving You». 
ВІДЕО: 
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&list=RDugDdTGEo5IE&index=3 Scorpions - Wind Of Change 
https://www.youtube.com/watch?v=kAI0ZixbKX4&index=2&list=RDugDdTGEo5IE Scorpions - Still Loving You  
Квитки можна замовити за тел. (044) 2878787enlightened

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення