Концерт супер-групи ROCK YOU в Docker pub

Концерт супер-групи ROCK YOU в Docker pub

До складу супер-групи ROCK YOU входять кращі українські рок-музиканти, які зробили собі ім'я в сфері кавер- і триб'ют-руху. Мега-шоу MONSTERS OF ROCK це - тріумфальний рок-парад, в якому беруть участь три соліста: Cергей Мазанько з Ooh La La In UA - Slade tribute band, Роман Сорокін з RazamaNAZ - Nazareth tribute band, Іван Ворон з Ozzmosis - Ozzy Osbourne / Black Sabbath tribute band, а також музиканти з груп «Імперія», BEAST cover band (Запоріжжя), Concrete Foundation (Біла Церква), Neon Night (Кременчук), Big Gun (Київ), Perfect Strangers - Deep Purple tribute band (Київ).
Програма шоу Monsters of Rock складається з 5-ти частин, кожна з яких містить загальновідомі хіти. Репертуар супер-групи - зухвала горюча суміш з енергійних танцювальних хітів і несамовитих балад з класики світового року. Особливість виконання солістів супер-групи - максимально точна вокальна подача рок-хітів. Їх голоси можна сплутати з голосами великих Нодді Холдера (Noddy Holder) з Slade, Дена Маккафферті (Dan McCafferty) з Nazareth, Оззі Осборна (Ozzy Osbourne), Freddie Mercury, Брайана Джонсона (Brian Johnson) з AC / DC, а також Стівена Тайлера (Steven Tyler) з Aerosmith, Tom Keifer з Cinderella, і багатьох інших виконавців, які створили історію року. 
Шоу Monsters of Rock перенесе слухача в епоху легендарних 70-80-х. У цей час рок-музикою була захоплена вся молодь Америки і Європи, що дало поштовх розвитку різних напрямків сучасної музики - хард-року, прогресив-року, глем-року, панку, хеві-метал. Це епоха відкриттів і нововведень, самовираження c допомогою музики і способу життя. Це час хіпі і потертих джинсів, студентських революцій і непримиренного конфлікту батьків і дітей, час сексуальної революції і появи рок-ікон, час змін, надій, розчарувань та нових надій.
Шоу Monsters of Rock  - торжество справжнього первісного року: експресивна, як крик бунтаря вокальна манера трьох солістів, потужна хвиля звуку і шквал емоцій, атака нестаріючих супер-хітів і сльозоточиві ностальгічні балади, улюблені танцювальні рок-шлягери і епохальні рок-гімни. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення