Концерт Vivienne Mort в клубі 'Atlas

Концерт Vivienne Mort в клубі 'Atlas

На вихід нового альбому «Rosa» та тур на його підтримку чекають не лише музиканти, але і численні шанувальники гурту. Майбутня платівка складатиметься з семи композицій. 
За 5 років Viviénne Mort встигли видати два міні-альбоми «Essentuki LOVE» і «Готика», повнометражну плиту «Teatr Pipino» та акустичний міні-альбом «Filin». На цей раз вихід альбому відбуватиметься за підтримки лейблу Enjoy Music. Альбом вийде на cd, а трохи пізніше і на вінілових платівках. 
Квитки на їхні концерти розпродаються ще до дня виступу. Найвідданіші фанати, навчені попередніми концептуальними альбомами, вже починають шукати різноманітні символічні значення слова «rosa», а менш романтичні меломани готуються насолодитися рідкісною дозою естетичного задоволення, що чекає на них 24 квітня в приміщенні клубу Atlas. Як і попередні роботи Vivienne Mort, новий альбом вийшов експериментальним. В записі були використані нові для звучання гурту інструменти, в тому числі орган, записаний вночі в приміщенні готичного костелу.
«Я б хотіла передати дещо важливе і, здається, ще ніколи не була такою сміливою. Мені і страшно, і радісно. Ми присвячуємо цей альбом всім небайдужим людям, які прагнуть миру та любові, і ці прагнення женуть їх вперед», - коментує нову платівку вокалістка та автор пісень, Даніела Заюшкіна. За доволі коротку історію існування, гурт знайшов численну кількість поціновувачів, і тому є декілька причин: нестандартні, наповнені глибоким змістом тексти та сміливий стиль виконання; сильний емоційний голос тендітної вокалістки; близькість, що виникає між артистами та глядачами на концертах.
Квитки можна придбати он-лайн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення