Концерт «Woman in Love» в Українському Домі

Концерт «Woman in Love» в Українському Домі

8 березня 2016 року в Українському Домі Національний академічний духовий оркестр України подарує Вам особливий святковий концерт «Woman in Love».
Початок весни, перше тепло, спів птахів і Міжнародний жіночий день!
8 березня - це обов’язково кохання: тепле, справжнє, глибоке та самовіддане.
Яка вона, закохана жінка?

Закохана жінка така чуттєва, така турботлива та неймовірно ніжна. Але й водночас вона пристрасна, енергійна, імпульсивна. Закохана жінка - це коктейль, це вир емоцій та почуттів... Та музика! Музика у серці, музика в душі, музика навкруги.

Найвідоміші хіти - для найдорожчих жінок! У програмі концерту на Вас чекають кавер-версії композицій від Adele, Robbie Williams, Whitney Houston, Joe Cocker, Queen, Robbie Williams, Tom Jones, Eagles, Ennio Morricone та багатьох інших у виконанні 60 музикантів. Вони славлять та звеличують жінку, розкривають її істинне значення.
На концерті Національного академічного духового оркестру України «Woman in Love» Ви будете закохані! Закохані в усе, що Вас оточує, у саме життя! Ви пропустите через себе кожну пісню, відчуєте яскраві емоції, які дарує справжня любов.
Створіть справжнє свято! Купуйте квитки на концерт Національного академічного духового оркестру України під диригуванням Олексія Баженова, який відбудеться 8 березня о 20:00 в Українському Домі.
Квитки можна придбати за тел.: (044) 223-00-66 або он-лайн на сайті: 
http://kvytky.com/event/14534
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення