Космічно-новорічний ярмарок на Спортивній площі

Космічно-новорічний ярмарок на Спортивній площі

Всі анонси від: ТРЦ Gulliver

20 грудня на Спортивній площі відкрився космічно-новорічний ярмарок від ТРЦ Gulliver. Святковий настрій ярмарку створює ялинковий ліс, безліч яскравих фотозон,серед яких «Космічніша за космос» за мотивами культової анімації «Співай», а також неймовірний геодім у вигляді крижаної сфери висотою 7,5 метрів. Всередині сфери впродовж дня транслюватимуться лазерні та проектні шоу 360°. Побачити рідкісне небесне явище - Північне сяйво з’явиться у відвідувачів ярмарку завдяки колаборації Gulliver та Альфа-Банку. Для тих, хто ніколи не був на Полярному Колі, Альфа-Банк створив маленьку Лапландію у Києві. Щоб відчути атмосферу справжньої зимової казки і по-новому закохатись в Різдво. Крім геодому, на ярмарку можна зустріти багато казкових персонажів – Альфа Клауса, ельфів, сову-передвісника, казкаря та фантастичних хамелеонів. А ще взяти участь у розіграші гарантованих подарунків.

Не обійдеться на ярмарку і без глінтвейну, пуншу, пончиків чуррос, бургерів, грузинських закусок та багато інших смаколиків на будь-який смак в тематичних будиночках. І ще тисячі космічних ліхтарів та гірлянд, розваги для дітей та їх батьків.

«Ми вирішили вийти за межі звичної святкової атмосфери всередині ТРЦ і відкрити ярмарок на Спортивній площі для повного занурення у атмосферу свята. Що може бути кращим за прогулянку по сніжній локації з гірляндами та смаколиками після шопінгу» - коментує маркетинговий директор ТРЦ Гулівер Катерина Жураківська.

Також одним із сюрпризів для гостей ярмарку, відвідувачів ТРЦ та гостів нашої столиці стане щоденна трансляція святкових 3D-шоу на найбільших екранах України, які розміщені на ТРЦ Gulliver.

Вхід до космічного новорічного ярмарку вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення