Освітні курси: «Нові технології» та "Фінансова грамотність" від Smart City School

Освітні курси: «Нові технології» та "Фінансова грамотність" від Smart City School

Всі анонси від: Kyiv Smart City

Найкращі українські урбаністи, розробники, закордонні партнери, представники Smart City з Таллінну, Чикаго та Амстердаму, засновники великих компаній Європи та США, керівники успішних проектів у сфері розвитку міст, бізнесу та державного управління об’єднаються на базі Smart City School для передачі знань, практичного досвіду та інноваційних технологій, спрямованих на розвиток міської інфраструктури.

Учасники smart-школи матимуть змогу перейняти досвід визнаних експертів, отримати інформацію про новітні технології та масштабні розробки, а також розглянуть працюючі кейси і визначать інструменти для ефективної роботи власних програм.

По завершенню навчання проекти учасників будуть представлені Київській міській адміністрації, потенційним партнерам та інвесторам. Кращі з них отримають практичну реалізацію на рівні міста та будуть втілені в умовах реального інноваційного простору, яким наразі є Living Lab – перший розумний квартал в Україні, розташований на вулиці Мельникова в Києві.

Приступити до навчання та реалізувати smart-ідеї можливо вже у листопаді. Освітній курс «Нові технології» розпочнеться 8 листопада під керівництвом Амбасадора Університету Сингулярності в Україні, керівника SingularityU Kyiv Ігора Новікова. Програма надасть комплексне розуміння світових досягнень у сфері технологій, шляхи розвитку індустрії в Україні, залучення фінансів, проектний менеджмент, прогнозування бізнесових та наукових перспектив, а також роботу з інструментами для впровадження IT-проектів.

«Фінансова грамотність» – другий курс Smart City School, який стартує 7 листопада. Розповідати про процеси формування бюджету та нові підходи до фінансової грамотності будуть заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, в.о. генерального директора державного підприємства ProZorro Надія Бігун та голова громадської організації «Електронна демократія» Володимир Фльонц.

Реєстрація за посиланням.

Дедлайн: 1 листопада

Контактна інформація: телефон:  +380 (44) 222 87 13, e-mail: [email protected]

Адреса: Kyiv Smart City Hub, проспект Академіка Глушкова 1, ВДНГ,  5 павільйон.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення