Кримінальний трілер «Перевізник. Спадщина»

Кримінальний трілер «Перевізник. Спадщина»

Рік: 2015. Країна: Франція,  Китай.  
Режисери: Каміль Деламарр. Сценаріст: Люк Бессон.
Студія: Europa Corp, Canal+
Жанр: кримінальний, екшн.
Прем’єра (в Україні): 10.09.2015
Прем’єра (у світі): 02.09.2015
Тривалість: 95 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Ед Скрейн, Рей Стівенсон, Лоан Шабаноль, Габріелла Райт та інші.
Френк Мартін, колишній найманець спецназу, живе менш небезпечним життям. Він транспортує посилки для сумнівних клієнтів. Чи справді ця робота має у собі менше небезпеки? Батько Френка відвідує його на півдні Франції, але їх сімейне дозвілля змінюється на гірше, коли колишній найманець зв'язується з Анною і її трьома помічницями. Вони збираються організувати пограбування століття. Френку Мартіну доведеться використати весь свій минулий досвід, знання швидкого водіння і автомобілів, щоб випередити головну фігуру - російського злодія, і вижити в небезпечній шаховій партії з групою прекрасних жінок.
У 2013 році на Каннському кінофестивалі EuropaCorp і China's Fundamental Films оголосили про нову трилогію. Принаймні один з фільмів буде знятий у Китаї. Люк Бессон займається фінансуванням, розповсюдженням, продюсуванням і написанням сценаріїв до всіх трьох частин. У березні 2015 року початкова назва The Transporter Legacy була змінена на The Transporter: Refueled. Зйомки фільму розпочалися першого серпня 2014 року в Парижі.
Люк Бессон хотів оновити саму концепцію трилогії, зосередитися на минулому головного героя, спираючись на стосунки з батьком, і відстежити початок кар'єри. Після відмови Джейсона Стейтема взяти участь у зйомках, на роль Френка Мартіна взяли англійського актора Еда Скрейна. Це буде перший фільм франшизи без участі Стейтема. Скрейн покинув проект "Гра престолів", щоб зіграти в "Перевізник: Спадщина".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення