Круті чуваки

Від сценариста "Смертельної зброї", "Останнього бойскаута" і режисера "Поцілунок навиліт" і "Залізна людина 3" Шейна Блека. Лос-Анджелес, 1970-ті роки. Невдачливого приватного детектива Голланда Марча (Райан Гослінг) та костолома Джексона Хілі (Расселл Кроу) наймають для розплутування справи про ймовірне самогубство старлетки. Легка і неважлива, здавалося б, справа, перетворюється в заплутану і шокуючу злочинну змову, в якій замішані вищі чиновники. Детективам потрібно не тільки звикнути до нестандартних професійних методів один одного, але і залишитися в живих серед пострілів і вибухів.

У червні 2014 року стало відомо, що Шейн Блек зніме трилер про змову "Круті чуваки", з Расселлом Кроу і Райаном Гослінгом в головних ролях, а також продюсером Джоелом Сілвером ("Міцний горішок", "Матриця", "Рокнрольщик"). У вересні до проекту приєдналися Маргарет Куеллі, Ангур Райс і Метт Бомер. У наступні місяці акторський склад поповнився Кітом Девідом, Бо Наппо, Кім Бесінджер, Тай Сімпкінсом, Джеком Кілмером та ін.

Спочатку фільм повинен був бути серіалом, але пілотна серія не мала успіху.

Для Кім Бесінджер і Расселла Кроу - це другий спільний проект через майже десять років після "Секретів Лос-Анджелеса".

Після "Залізної людини 3" і "Поцілунок навиліт" Шейн Блек повертається до свого улюбленого жанру у "Крутих чуваках" - бадді-муві, заснованому на співпраці двох різних персонажів, зобов'язаних працювати разом, незважаючи на неприязнь. З-під його пера вийшли сценарії такої класики як "Смертельна зброя" з Мелом Гібсоном, "Останній бойскаут" з Брюсом Уіллісом, "Останній кіногерой" з Арнольдом Шварценеггером і "Довгий поцілунок на ніч".

Зйомки стрічки "Круті чуваки" почалися в жовтні 2014 року в Атланті і Декатур, штат Джорджія. Майданчиком також став Лос-Анджелес.

Рейтинг: 7.96.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення