Квартет І: Розмови чоловіків

Квартет І: Розмови чоловіків

У виставі грають: Леонід Барац, Каміль Ларін, Ростислав Хаїт, Олександр Демидов.

Комічний Театр Квартет І – улюбленець українців,  тому - частий гість в Україні. В цей вечір - вони гості "Жовтневого палацу". Актори відповідають Україні взаємністю і з задоволенням привозять свої театральні постановки та фільми. А як може бути інакше, адже добра половина Квартету (Ростислав Хаїт і Леонід Барац) - корінні одесити, які обожнюють свою Батьківщину.
На цей раз мультинаціональна четвірка покаже спектакль, що вже став класикою гумору і розійшовся на цитати. «Розмови чоловіків середнього віку про жінок, кіно і алюмінієвих вилках», за мотивами якого знято російський фільм «Про що говорять чоловіки».
Леонід Барац: «Дорогі й улюблені кияни !! Приходьте до нас на спектакль, ми будемо дуже раді вас бачити! Адже на вистави ходити потрібно завжди, бо спектаклі, музеї, бібліотеки і взагалі культурні заклади формують людину і це єдине, що у нас є, для того що б протистояти жорстокості, дурості і війні».
Про сюжет: Четверо чоловіків у віці від 39 до 43 років говорять на сцені саме про те, що їх цікавить і саме те, що вони про це насправді думають. Про відносини з жінками, про незадоволені амбіції, про голлівудське кіно, про зради, про наближення старості.
Квитки можна придбати у касах міста та на сайті parter.ua 
Ціна: 300-3900 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення