Портали старого Києва - Квест

Портали старого Києва - Квест

Кожен з вас хоч раз в житті напевно чув історію про портали - проходи, через які можна потрапити в інший час. Ми хочемо розповісти вам і з вашою допомогою ще одну таку історію, в якій Київ столітньої давності буде з'єднаний невидимими нитками з нашими сьогоднішніми днями.

Вам належить стати мандрівниками в часі без всяких для того фантастичних пристосувань. І ваше завдання - не просто знайти місця порталів, а й "закрити" їх для інших, щоб ніхто не зміг змінити минуле, щоб сучасне і майбутнє збереглося ...

NeverLand представляє: літературно-пригодницький квест "Портали старого Києва".
Квест проходить в пішохідному форматі по центру Києва.
Участь - командна, кількість осіб в команді - від 3 до 5. Максимальна одночасна кількість команд - 7.
Вік учасників - з 16 років.

Для участі необхідно зареєструватися, одному або з командою. "Одинаків" ми об'єднаємо в команду до початку квесту (якщо набереться хоча б 3 людини).
Форма реєстрації.

Вам потрібно зручне для пересування по місту взуття (намагайтеся уникати високих підборів або великих платформ), додаток Telegram хоча б у одного з учасників команди на смартфоні, запасний акумулятор для смартфонів, ручка і блокнот.

Дата проведення: 8 березня 2019 р.
Старт: об 11:00.
Місце старту: буде повідомлено командам особисто. Квест проходить у центрі міста.
Внесок за участь: 150 грн з людини (сплачується на місті).
Орієнтовна тривалість квесту: 3 години.

Приз команді-переможцю: сертифікат на проходження квест-кімнати від MAZE QUEST.

Важливо: вам необов'язково народитися і прожити все життя в Києві і знати його досконало, щоб пройти цей квест. Завдання розроблені таким чином, щоб їх можна було розгадати за допомогою логіки та трошки інтернету.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення