Kyiv Tea Festival - Фестиваль чаю

Kyiv Tea Festival - Фестиваль чаю

18 та 19 травня у Галереї Лавра відбудеться сьомий Kyiv Tea Festival. Цьогоріч провідною темою заходу стане розвиток чайної індустрії в Україні. На вас чекають дегустації понад 300 видів чаю, медитативні чайні церемонії, маркет фермерських продуктів та ярмарок виробів від українських керамістів і, звісно ж, лекції від чайних гуру та експертів зі сфер бізнесу, філософії, культури та науки.

Особливе місце у програмі фестивалю посядуть розповіді про бізнес-кейси та соціальні проекти. Гості отримають змогу познайомитися з провідними виробниками та представниками чайного бізнесу, які розкажуть звідки й куди рухається індустрія, як виживає і досягає успіху в умовах війни, як розвивається підприємництво. Зокрема, можна буде послухати Юлію Романцову, Ігоря Постоєнка та дієтологиню Наталію Самойленко. Список спікерів та чайних майстрів ще доповнюється, слідкуйте за оновленнями на сторінці фестивалю в Instagram.

Kyiv Tea Festival присвячений місту, а отже, будуть подарунки Києву. А саме, святковий чайний купаж з квітами каштанів від Teahouse, який гості та учасники фестивалю скуштують першими. Також всі охочі зможуть створити власний купаж чаю та забрати його з собою. Повернеться і вже традиційний для фестивалю, фотопроєкт під кураторством Юрія Стефаняка (Ukraїner), «Смак Києва»: світлини з чаювань спеціально підібраними сортами чаю на знакових локаціях міста. Цьогоріч це Фунікулер, Український дім, Маріїнський парк, Театр Франка та Золоті ворота. Фотопроєкт чаювання з Києвом буде представлений публіці безпосередньо на Kyiv Tea Festival. 

Отже на Kyiv Tea Festival на вас чекають: дегустації, церемонії та майстер-класи, величезний чайний маркет від провідних українських виробників та дистрибʼюторів чаю, крафтовий маркет аксесуарів для чаювань, експертні лекції на теми бізнесу, чайної філософії, культури та мистецтва. А ще фотовиставка «Смак Києва», ринок фермерських продуктів та, звісно ж, нові знайомства, атмосферний чайний нетворкінг і можливість поринути у багатовікову культуру свідомого чаювання. 

Дата: 18-19 травня 2024 року

Місце: Галерея Лавра, вул. Лаврська, 1

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення