Kyiv Vegan Boom 2019

Kyiv Vegan Boom 2019

Kyiv Vegan Boom відкриває новий сезон!

Що їсти та як розважатися на Kyiv Vegan Boom 15.

21 та 22 вересня відбудеться п’ятнадцятий фестиваль веганської культури Kyiv Vegan Boom. Головна мета дійства - навчити людей зберігати ресурси планети, життя і свободу живих істот.

Варто відзначити, що Kyiv Vegan Boom вже став традиційним, і з кожним роком туди приходь все більше і більше людей. Тут зустрічаються однодумці, любителі природи, а також ті, хто жадає відкривати для себе щось нове. Адже Kyiv Vegan Boom - це не тільки про їжу, здоров'я та чисту планету, це також музика, знання і розваги. 

Якщо ви досі вважаєте, що веганські їжа - це нудно і одноманітно, вас із задоволенням здивують шеф-кухарі фестивалю! Також усі бажаючі зможуть потрапити на цікаві майстер-класи та практики.

На фестивалі працюватиме веган-маркет і фуд-корт із близько 50 учасниками. На вас чекає великий вибір натуральних етичних продуктів (природні масла, еко-продукти, супер-фуди, натуральні десерти). Також на KVB можна буде придбати екологічні засоби по догляду за оселею, етичну декоративну косметику та аксесуари.

Плата за вхід на фестиваль здійснюється за принципом «сплати, скільки бажаєш».

Локація:міський еко-простір Skvo space.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення