LAN Фiнал з CS:GO Forge of Masters. WePlay! League

LAN Фiнал з CS:GO Forge of Masters. WePlay! League

З 15 по 17 листопада 2019 року в Києві відбудеться івент для всіх любителів кіберспорту — LAN-фінал з CS: GO Forge of Masters. WePlay! League із загальним призовим фондом у $100 000. На відвідувачів чекають яскраві емоції на сцені і поза нею — шоу в форматі esportainment, напружені матчі й аматорські турніри для глядачів.

В LAN-фіналі візьмуть участь вісім кращих команд другого сезону ліги. Більшість колективів вже забезпечили собі місце в плей-офф — це forZe, Gambit Youngsters, Winstrike Team, Windigo Gaming, Tricked Esport і SMASH Esports.

Всього протягом трьох днів LAN-фіналу буде зіграно тринадцять матчів, перший розпочнеться 15 листопада о 13:00. Трансляцію вестимуть професійні коментатори WePlay! Esports — Юрій «Strike» Терещенко, Олександр «Enkanis» Поліщук і Олексій «yXo» Малецький. Планується, що івент відвідають киберспортівні блогери та інфлюенсери.

Під час LAN-фіналу власники квитків зможуть взяти участь в розіграші призів від партнерів заходу, а також відвідати автограф-сесії з гравцями і стати героями репортажної фотосесії від професійних фотографів.

15, 16 і 17 листопада в концерт-холі ВДНГ (павільйон 9) — початок о 13:00.

Придбати квитки на івент можна на сайті квиткового оператора karabas.com.

Більше інформації — в соцмережах WePlay! Esports та на офіційному сайті компанії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення