Лелеки

Лелеки приносять дітей ... і робили це вони до недавнього часу. Зараз вони доставляють пакунки для інтернет-гіганта Лелечамалеча.com. Молодший – кращий лелека-кур'єр в компанії. Молодшого повинні були підвищити, але ненароком він активує машину з виробництва дітей, яка створює милу і некеровану дівчинку-немовля. Молодший і його подруга Тюльпан, єдина людина на Лелековій Горі, разом з немовлям переживуть дивовижні пригоди, які можуть змінити життя багатьох сімей і відновити справжнє призначення лелек в світі.  

В озвучці персонажів мовою оригіналу брали участь такі люди, як: лауреат "Золотого глобуса" за "Кращу чоловічу роль на ТБ (комедія або мюзикл)" Енді Семберг (серіал "Бруклін 9-9"); Кеті Краун (раніше озвучувала додаткові голоси в мультсеріалі "Час пригод"); ще один лауреат "Золотого глобуса" за "Кращу жіночу роль на ТБ (комедія або мюзикл)" Дженніфер Еністон (серіал "Друзі") та інші.
Сценарист і режисер мультфільму Ніколас Стіллер раніше працював над сценаріями таких картин, як "Завжди говори "ТАК "", "Аферисти Дік і Джейн" і над іншими менш відомими. У 2015 році він був номінований на "Золоту малину" за "Найгірший сценарій" до фільму "Домашнє відео".
Інший режисер стрічки Даг Світленд на противагу своєму колезі в 2009 році був номінований на премію "Оскар" за "Кращий короткометражний анімаційний фільм" за його роботу "Престо", яку він зрежисував, озвучив і брав участь в написанні сценарію.

Рейтинг: 8.56.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення