Літклуб Букмоль: «Цей лось належить мені»

18 грудня Букмоль та Aroma Espresso Bar на Жилянській запрошують усіх охочих на інтерактивне читання книжки-картинки «Цей лось належить мені» – чергового шедевру Олівера Джефферса, в якому один із найпопулярніших сучасних диятчих авторів майстерно поєднав глибокі сенси, іронічний текст та неперевершені ілюстрації.
Ця історія – про пошуки компромісів у дружбі та про саме життя, яке так часто коригує наші ідеальні переконання. У ній розповідається про хлопчика Вілфреда, який страшенно любить жити за правилами, та «його» домашнього улюбленця лося, що абсолютно не відчуває себе «чиєюсь» твариною та відмовляється жити за правилами. Чи так вже необхідно жити за чужими правилами? Що робити, коли тебе ігнорують? Як навчитися домовлятися? Відповіді шукатимемо на читанні, а на творчому майстер-класі за мотивами книжки ми спробуємо перетворитися на лосів. Слухняних й услужливих чи волелюбних і самостійних? Вирішувати вам.

Для дітей віком 3+
Максимальна кількість відвідувачів — 10
Вхід вільний за попередньою реєстрацією http://bit.ly/2gDmR6c

Читаємо українською (переклад — Букмоль) за виданням: This Moose Belongs to Me / Oliver Jeffers. — Philomel Books, 2012

Увага! Якщо Ви зареєструвалися на читання, але не зможете прийти - будь ласка, завчасно повідомте про це організаторів у Фейсбуці (http://bit.ly/2f3L4wr)

Більше інформації про проект можна знайти тут: http://bit.ly/2gOqwxe

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення