Літні майстер-класи в ДРЦ "ГулліверіЯ"

Літні майстер-класи в ДРЦ "ГулліверіЯ"

Всі анонси від: ТРЦ Gulliver

20 і 21 серпня запрошуємо дітей і їх батьків в ДРЦ «ГуліверіЯ» на майстер-клас з виготовлення іграшкового кораблика, заняття з англійської мови та сімейні змагання на ігрових автоматах. Вихідні в дитячому розважальному центрі спрямовані на проведення часу дитини корисно і позитивно, і так само на розкриття його унікального творчого потенціалу.

Субота:
13:00 - 13:45 Майстер-клас з англійської мови для дітей від Denis School
В ході майстер-класу дітки попрактикують англійську в легкій ігровій формі:
• фонетика
• граматика
• розвиток розмовних навичок

Навчання дітей від Denis School проходить під керівництвом досвідчених викладачів, які вміють знаходити з дітьми спільну мову і створювати на уроках теплу і дружню атмосферу. Це корисне проведення часу без додаткової підготовки і без домашніх завдань. 
13:00 - 15:00 Майстер клас “ Виготовлення іграшкових корабликів”   

Конструювання одне з найцікавіших занять для дітей. Воно захоплює на години та чудово розвиває логіку. Цього разу «ГуліверіЯ» ділиться секретами побудови іграшкового кораблика з підручних матеріалів. Дуже легко і доступно, впораються дітки навіть віком від 3-х років. Всі матеріали надаються. Готовий кораблик можна забрати з собою.
Майстер-клас підходить для хлопчиків і дівчаток.

Неділя: 
13:00 - 14:00 Кібертурнір на атракціонах - сімейні змагання на ігрових апаратах під супроводом досвідченого аніматора! Це всілякі атракціони, які захоплять як дітей, так і дорослих!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення