L’Occitane: подаруй собі магію Провансу до новорічних свят

L’Occitane: подаруй собі магію Провансу до новорічних свят

Цієї зими столичні магазини L`OCCITANE запрошують спробувати як окремі новинки з окремих серій, так і новорічні набори:
Серія "Безсмертник":
Безсмертник
- неймовірна квітка, яка не в'яне, навіть після того, як її зірвали. Його ефірна олія багата унікальними активними молекулами з антивіковими властивостями. Більше 10 років тому, L`OCCITANE відкрив і запатентував унікальні антивікові властивості корсиканського безсмертника - єдиний вид, в якому можна знайти таку неймовірну концентрацію активних інгредієнтів. Відкрийте для себе нашу колекцію Безсмертник, яка пропонує повноцінний антивіковий догляд для обличчя. 
Якщо ви все життя в пошуках крему під очі - Божественна Сироватка для шкіри навколо очей стане в нагоді. Покращена формула з клітинним екстрактом Безсмертника, екстрактами Маргаритки і Трилисника Водяного, медом і Гіалуроновою кислотою.
Ціна - 1499 грн (15 мл).
Бестселер L`OCCITANE - Божественний крем для обиччя. Цей крем з розкішною текстурою діє на всі вікові ознаки, оновлюючи шкіру. Шкіра стає більш щільною, свіжою і пружною. Контур обличчя підтягнутий. Шкіра сяє зсередини, тон обличчя вирівнюється. Шкіра виглядає і відчуває себе повністю оновленою. У формулу крему фахівці лабораторії L'OCCITANE додали комплекс з 7 натуральних активних компонентів, які підсилюють дію основного інгредієнта - екстракту квіток безсмертника. Нова формула крему отримала 5 патентів і діє на глибинну структуру клітин шкіри. 
У формулі "Божественний Безсмертник"  використовується: органічна ефірна олія Безсмертника (чиста і в мікрокапсулах) покращує відновлення шкіри і мікроциркуляцію, збільшує вироблення колагену в 6 разів. Результат: більш пружна шкіра, здоровий колір обличчя. А також органічний клітинний екстракт Безсмертника захищає волокна колагену від руйнування і зміцнює основу епідермісу (базальну мембрану). Результат: молодість шкіри продовжена, поверхня більш щільна і гладка. Ціна - 2399 грн (50 мл).

Серія "Ялівець" (для чоловіків):
З покоління в покоління, секрет, який берегли пастухи, передавався від батька до сина. У ньому розповідається про надзвичайні властивості ефірної олії дикого ялівця, який росте в лісах Середземномор'я. Вона ефективно захищає шкіру обличчя від негативного впливу навколишнього середовища. Відкрийте для себе продукти для гоління, догляду за обличчям та тілом:
Гель для гоління "Ялівець" - гель для гоління з ялівцем перетворюється на розкішну ніжну піну. Комплекс на основі олії ялівця в поєднанні з пом'якшуючим гліцерином забезпечує комфортне гоління. Речовина рослинного походження бисаболол знімає подразнення та відчуття стягнутості шкіри.  
Ціна: 369 грн. (150 мл).
Мило для гоління "Ялівець" - 295 грн. (100 мл).

Подарунки до НОВОГО РОКУ:
Різноманітність подарункових наборів в яскравій упаковці не залишать байдужими нікого. Отримувати подарунки завжди приємно, а дарувати їх доставляє ще більше задоволення. 
L'OCCITANE пропонує набори по догляду за тілом, обличчям, волоссям та парфумерію в асортименті за привабливими цінами
Набір "Ваніль для обіймів та поцілунків" - крем для рук Каріте-Ваніль, 30 мл + бальзам для губ Каріте-Ваніль, 12 мл. Ціна: 279 грн.
Набір "Тріо кремів для рук" - Крем для рук Грейпфрут-Ревінь, 30 мл+ Крем для рук Жасмін-Безсмертник-Неролі, 30 мл + Крем для рук Мед-Мандарин, 30 мл + Металева коробочка. Ціна: 437 грн.

Із вказаною продукцією та іншими новорічними наборами інших ліній ви можете ознайомитися в одному із магазіинів мережі L'OCCITANE в ТРЦ "Гулівер", де професійні консультанти нададуть вам всебічну допомогу у підборі необхідного саме вам товару. 
Замовити продукцію он-лайн можна на сайті L'OCCITANE: 
http://ua.loccitane.com/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення