Маріїнський парк: показ фильму просто неба "Дивись на себе" за участю Джамали

Маріїнський парк: показ фильму просто неба "Дивись на себе" за участю Джамали

Всі анонси від: hromadske.ua

Розказати про цю подію Moemisto.ua вирішило словами самого автора фільмуsmiley
"
Привіт! Це Богдан Кутєпов. І я знову вляпався!
Коли керівник Національної телекомпанії запропонував несподівану авантюру – поїхати в складі української делегації в Стокгольм – я вагався. Ну де – я, а де – Євробачення! До того ж, після трагікомічної непальської спецоперації з Зоряном Шкіряком я трохи побоююсь літати з офіційними делегаціями:). Та сумніви остаточно розвіяв повний карт-бланш. Мені сказали: «Бодя, знімай і монтуй що завгодно, єдина умова – треба показувати себе в кадрі і передавати все через власний погляд». Так в ефірі Громадського й UA:Першого з'явилися відеощоденники Євробачення. 
Та в щоденники увійшло не все. На щось забракло часу, а дечого я тоді просто не ризикнув показати. Тому, повернувшись після тріумфу України в Стокгольмі, я засів за монтаж. Ночами я різав і клеїв, міксував пісні, грав і співав, експериментував з героями і тролив Кіркорова. І тепер, зібравши в один фільм все найцікавіше, запрошую вас поглянути на ті події з іншого ракурсу)).
Я пропоную вам ще раз пережити цю епічну перемогу разом з Джамалою, з нашою делегацією, з командами Громадського та UA:Першого. Приходьте у вівторок 19 липня, коли стемніє, в Маріїнський парк біля стадіону «Динамо». Там на літній сцені відбудеться допрем'єрний показ фільму про все, що лишилося за лаштунками Євробачення.
А ще, кажуть, Джа обіцяла заспівати"

«Дивись на себе!» – це gonzo-мюзикл про шлях Джамали до перемоги, який охоплює 10 насичених днів у Стокгольмі і виступ співачки у Львові після повернення. Кіно зняте "суб'єктивною" камерою від першої особи – рудобородого дивака, який через авантюрний задум медіабосів потрапляє до складу української делегації на пісенному конкурсі «Євробачення» в Швеції. Телекамери залишились у Борисполі, а бородань усе знімав і знімав: у літаку, автобусі, ліфті, гримерці, на сцені, каруселі, паромі, гей-вечірці, коментаторській кабінці Globen Arena і навіть двічі - уві сні. Суворі швецькі комуністи, настирливі російські журналісти, Кіркоров і Лазарєв, геї-євреї... 
Фільм розкриває Джамалу як звичайну людину зі звичними всім турботами й переживаннями, яка просто хоче бути щасливою. Зрештою, "Дивись на себе!" – це кілька кумедних або чуттєвих історій, які трапилися з героями в Швеції й Україні. 
«Özüni baq!» - фраза, якою названа стрічка – сталий вираз кримськотатарською, який означає «Look at yourself!», «Смотри на себя!». Це звучить як виклик і провокація, та здебільшого означає «нам своє робити». Вислів закликає не коситись на сусіда, не зважати на рейтинги, не переживати через прогнози букмекерів про 12-те місце, а просто сумлінно робити свою справу, йти за покликанням.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення