Майстер-клас із світлової анімації в антікав'ярні "ВРЕМЕНИ ВАГОН"

Майстер-клас із світлової анімації в антікав'ярні "ВРЕМЕНИ ВАГОН"

Це новітній вид творчості, представляється в поєднанні неонового світла і музики. Художник створює картини на спеціальному екрані, малюючи світловими кистями і перетворюючи чорне полотно в дивовижні образи, і несподівані повороти сюжетів. Виступ супроводжується приємною музикою. Цей вид мистецтва зацікавить навіть найдосвідченішого глядача.
Тривалість заходу: 60 хвилин (20 хвилин казка, 40 хвилин майстер-клас по картині світлом).
Про КАЗКУ «Місія - Врятуємо королівство»: У казковому королівстві, де живуть всі герої мультфільмів, одного разу трапилася біда. Злий чарівник вирішив стати королем. Усім нам відомі герої, такі як:  Гу, Міккі Маус, робот Беймакс, інопланетянин Оу, після серії загадкових подій вони опиняються в центрі підступної змови. Але друзі не сумують, адже на їхньому боці - дружба, тим більше, що головна зброя лиходія (Дракон Блискавка) - приймає сторону героїв.

Про майстер-клас: Кожній дитині надається полотно формату А4 + ліхтарик, на якому дитина буде вчитися малювати базовий варіант: місяць, зірки, ліс, гори, річка, вітрильник. + Практика роботи з трафаретами.

Рік: 5+.
Місце зустрічі: вул. Мішуги, 12,  антікав'ярня "ВРЕМЕНИ ВАГОН" (метро «Позняки»).
Ціна: для дітей - 160 грн., для дорослих - 60.
Для того, щоб взяти участь у майстер-класі – необхідно зареєструватися за тел. (044) 425 14 11, з 10-00 до 18-00.
Деталі на сайті: http://www.znaika-club.com.ua/master-class1429865558/

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення