Майстер-клас Надії Мейхер-Грановської

Майстер-клас Надії Мейхер-Грановської

Всі анонси від: High-Up

Телеведуча, співачка, актриса, режисер, дизайнер і чудова жінка, найулюбленіша мати трьох чарівних дітей - все це втілено в одній жінці Надії Мейхер-Грановській. Дивлячись на неї чоловіки «втрачають розум», а жінки захоплюються вмінню поєднувати жіночність, силу і впевненість. І все натхненно очікують нових проектів і творчих шедеврів з її участю!

Надія Мейхер - зразковий приклад для захоплення, наслідування і натхнення. Як саме зуміти поєднати в собі бездоганну красу і жіночність з наполегливістю і цілеспрямованістю? А головне, як досягти успіху і загальної любові у творчості та бізнесі, залишаючись чарівною і карколомною? Одним словом, справжня жінка - Надія Мейхер поділиться усім своїм життєвим досвідом, поглядами та презентує творчу майстерність вперше в Києві, в рамках проекту High-Up, в форматі загальної теми «Жінка — зразковий витвір Всесвіту».

Надія поділиться секретами, про які не говорила на телебаченні! Розповість про те, як поєднувати творчість, бізнес і материнство. Як знаходити вільний час для улюблених людей і займатися цікавими заняттями. І як для поєднання розуму, сміливості, вічної краси і творіння творчих шедеврів - звідки брати бажання і натхнення … На Вас чекає прекрасний вечір приємної атмосфери і повного одкровення від Надії Мейхер. Він буде поєднуватися надихаючими особистими історіями, одкровеннями і творчими шедеврами. Надія не залишить небайдужих ні до її особистих історій, ні до її таланту приголомшливого вокалу та акторської майстерності.

Наявність місць в залі обмежена! Не пропустіть можливість провести вечір із зіркою! Використовуйте можливість спілкування з Надією Мейхер, почути її особисті секрети успіху та отримати особисту пораду.

VIP захід! Строго обмежена кількість - всього 200 місць
Якщо Ви купуєте квиток, учасник купує категорію (vip, голд, бізнес, стандарт - певні ряди, без місць! І вибирає будь-яке зручне місце по приходу на захід)

Що включає в себе кожна категорія:
vip категорія - 1-3 ряд: welcome-сервіс, VIP-подарунки від партнерів та компанії-організатора High-up, місця за столами, шампанське, вода
голд категорія - 4-5 ряд: ще ближче до сцени, -20% на наступні заходи від компанії High-up, м'які стільчики
бізнес категорія - 6-8 ряд: ближче до сцени, м'які стільчики
стандарт категорія - 9-10 ряд: м'які стільчики, ближні ряди

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення