Майстер-клас "Режисер. Екран. Глядач" від Антона Азарова

Майстер-клас "Режисер. Екран. Глядач" від Антона Азарова

Всі анонси від: CinemaHall
На карті Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16
Подія минула
99/129 грн

1 грудня о 19.00 у Києві в “Art Hub” (Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться майстер-клас від Антона Азарова, режисера документального фільму “Лобановський назавжди”.

Про режисера:

Закінчив Санкт-Петербурзьку Академію театрального мистецтва. З 2004 року працює в різних ТБ та кінопроектах: серіалах, реаліті-шоу, фільмах для українських та російських каналів.

Коротка фільмографія:

2011: режисер-постановник серіалу «Лють» (6 епізодів)
2012: режисер-постановник серіалу «Справа для двох» (8 епізодів)
2012: режисер-постановник серіалу «Батьківський інстинкт» (4 серії)
2012: режисер-постановник серіалу «Даша» (4 серії)
2014: режисер-постановник серіалу «Слава» (4 серії)
2016: режисер-постановник серіалу «Потрійний захист» (9 епізодів)
2016: режисер-постановник документального фільму «Лобановський назавжди»

Про фільм:

"Лобановський назавжди" - фільм про відомого тренера та футболіста Валерія Васильовича Лобановського.

В Україні стартує прокат із 1 грудня.

Фільм знятий при використанні архівних матеріалів, розповідей футболістів, тренерів і сучасних митців.

Умови участі:

Вартість квитка до 1.12 складає 99 грн, на майстер-класі: 129 грн.

Придбати квиток на майстер-клас можна за посиланням. http://mk-anton-azarov-kyiv.ticketforevent.com/

Увага: при використанні промокоду moemisto ви отримайте -10% знижку на участь у майстер-класі.

БОНУС: Кожен учасник отримає список актуальних європейських фондів та програм, що фінансують документальне кіно, а також додаткові матеріали.

УВАГА: МАЙСТЕР-КЛАС СКАСОВАНО З ТЕХНІЧНИХ ПРИЧИН!

Коментарі до події
Дивись інші фільми Дивитись всі
Цікаві статті по темі Читати все
Игристые вина Martini Asti: про историю и особенности рассказывает Алкомаг
Игристые вина Martini Asti: про ист... Martini стал одним из культовых алкогольных брендов и успешно создал своим напиткам репутацию богемного алкоголя. 
Слідкуй за MoeMisto!
Підпишись на щотижневий анонс та читай нас у соціальних мережах
Афіша Києва завжди з тобою - долучайся до нас у Facebook