Майстри ілюзії та оркестр - Магічне шоу

Майстри ілюзії та оркестр - Магічне шоу

Наближається найчарівніша подія осені! Класика, джаз та сучасна магія! Майстри ілюзії та оркестр - унікальний концерт для дітей і дорослих проекту "Класика Плюс", який відбудеться 3 листопада у Будинку художника. У ньому беруть участь провідні українські музиканти - Біг-бенд Національного президентського оркестру та відомі фокусники-ілюзіоністи The Magic Family. Це визнані артисти оригінального жанру, творчість яких високо оцінена в Україні та закордоном, - дует «Формула любові» (Михайло та Наталія Жаворонкови) та їх син Mark Garvas.

Два покоління магів створюють на сцені справжні дива, від яких перехоплює подих. Вони працюють у жанрі сценічної та інтерактивної салонної магії, поєднують найкращі традиції з новітніми світовими трендами. Яскрава родзинка концерту - фантастичне лазерне шоу від Lazerman. Музична програма – перлини класичної та джазової музики у виконанні музикантів Президентського оркестру - є невід’ємною частиною творчого задуму, діти і дорослі почують відому музику, підсилену магічними виступами! Колектив було створено у 1991 році. З того часу музиканти співпрацювали з багатьма виконавцями та грали музику різних напрямків. Це професіонали високого ґатунку, які завжди відкриті до творчих експериментів. Художній керівник та головний диригент оркестру - Народний артист України Анатолій Молотай, диригент - Максим Гусак. Ця подія – перший концерт з проекту Класика Плюс, далі запланована серія заходів для усієї родини, де музика у виконанні віртуозів, буде об’єднана з номерами найкращих артистів різних жанрів. Під час наших концертів діти навчатимуться слухати класичну музику у виконанні оркестру, а дорослі – ще раз переконаються у тому, що краса та любов врятують світ!

Концертний репертуар і сценарій, продумані з любов’ю до музики і дітей, враховують поради провідних спеціалістів і новітні методики! Саме тому, цей проект сміливо можна зарахувати не тільки до розважальних, але й до виховних заходів! Тож, 3 листопада на глядачів очікує чудове і добре шоу у супроводі чарівної музики, яка є невід’ємною частиною вистави, щирі емоції та незабутні враження, віра в те, що дива існують!

03.11. Початок - о 12:00. Будинок художника. Квитки від 150 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення