Тренінг "Менеджмент та харчова безпека" від Школи Гостинности - Horeca School в Києві - це ідеальний тренінг для тих, хто бажає розвинути свої навички у галузі гостинності та забезпечити безпеку харчових продуктів у своєму закладі.
Під час тренінгу ви отримаєте необхідні знання про ефективний менеджмент гастрономічного бізнесу, а також дізнаєтеся про важливі аспекти забезпечення безпеки та якості їжі.
Наші досвідчені тренери допоможуть вам зрозуміти ключові принципи управління та впровадити їх у практику вашого закладу.
Приєднуйтесь до нас і підвищуйте свій професійний рівень разом з Horeca School!
Коли: 28 березня. Початок - об 11.00.
Локація проведення: повідомлять згодом.
Вартість участі: 1500 грн. (при купівлі квитка до 1 березня)
Вартість участі: 2000 грн. (при купівлі квитка з 2 березня)
ДЕТАЛІ - ТУТ!