Містечко "Зимова країна" на ВДНГ: фестиваль "Кольорова мова"

Містечко "Зимова країна" на ВДНГ: фестиваль "Кольорова мова"

20 та 21 лютого на території "Зимової країни" відбудеться ФЕСТИВАЛЬ «КОЛЬОРОВА МОВА»!  
Нагадуємо, що вхід на територію Зимової Країни у будні у лютому безкоштовний!yes (Локації: Майстерня Ельфів, ковзанка, гуляндія та Музей крижаних скульптур - згідно прайсу).
А у вихідні при купівлі вхідного квитка ви отримуєте бонуси, які зможете використати при купівлі квитка на інші розваги!).
Так, наприклад, у будні в
 ‪#‎МайстерняЕльфів‬ дітки разом із ельфами розмальовують імбирні пряники. Та не просто розмальовують, а створюють справжні шедевриwink

Програма Фестивалю "Кольорова мова":
"Зимова країна" запрошує всіх відвідати захід, присвячений дню української мови. Тут гості зможуть відвідати виставку робіт сучасних майстрів, а також придбати різні товари ручної роботи (міні-ярмарок хенд мейд).
На вході гостей зустрічатимуть аніматори-іноземці в українських народних костюмах, адже українська мова це те, що об'єднує всіх нас, незалежно від кольору шкіри або інших особливостей.
Запрошені майстри і художники допоможуть гостям розмалювати найдовший український рушник різними візерунками і крилатими виразами про нашу мову.
Всі бажаючі зможуть зробити арт-тату з українською символікою і постежити за козацьким шоу бойового гопака, коріння якого йдуть глибоко в минуле нашої давньої багатої історії.
Найдовший "український рушник" - гості можуть зробити свій внесок у створення цього національного символу: розмалювати його фарбами і заповнити красивими висловлюваннями про українську мову. Будуть задіяні митці, які допоможуть гостям.
Якщо маєш питання щодо вартості квитків одразу дзвони за номером 0-800-508-308 або заходь на наш офіційний сайт zymovakraina.com

#ЗимоваКраїна #вднг

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення