Між собою та іншими - активізм, що допомагає знайти себе

Між собою та іншими - активізм, що допомагає знайти себе

Всі анонси від: FREUD HOUSE cafe art club

В часи безперервних змін і Чорних лебедів наростає прірва між власними бажаннями та щоденними справами, соціальними зобов’язаннями. В зв’язку з чим виникає безліч конфліктних ситуацій, якщо не з іншими, то з собою. Яким чином перетворити соціальну активність на корисне для себе, як балансувати між постійними змінами і невизначеним завтра.

Олена розкаже про власні проекти з культурного активізму, політик, адвокації та власні виклики для самовдосконалення. Які можливі звички і ритуали, щоб робити своє життя якіснішим? Як робити проекти цікавими не тільки собі але й іншим? У цих двох питань багато спільного, а чого саме, обговоримо.
1. Управління собою в проектах, та трохи іншими
2. Пошук власного стилю і шляху
3. Розвиток навиків, що допомагають бути ефективнішим у житті і комунікації

Олена Правило (Olena Pravylo) – Голова Ради «Конгресу Активістів Культури», культурний активіст, менеджер, психолог, продюсер, дослідник. Працює над проектами адвокації культурних та креативних індустрій, досліджує тему транзитного покоління, організувала такі фестивалі, як «Дні грузинського кіно», «Транскавказія», продюсувала створення кількох фільмів. Проводить тренінги та фасілітує проекти в програмі «Активний громадянин» від Британської ради в Україні. Виступає ментором та консультантом у культурних та креативних проектах по Україні.

Вартість участі: 130 грн за умов попередньої реєстрації. Без реєстрації: 150 грн
Реєстрація за посиланням
Реєстрація закінчується 1 лютого о 16.00

www.facebook.com/events/1221134571288738/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення