Міжнародна конференція з питань енергоефективності в рамках «Аква-Терм-2015»

Міжнародна конференція з питань енергоефективності в рамках «Аква-Терм-2015»

12 травня відбудеться XVІІ Міжнародна виставка «Аква-Терм Київ-2015».
Виставка «Аква-Терм Київ» довгі роки тримає марку найбільшої і найавторитетнішої події ринку інженерного устаткування України і сусідніх країн.
Виставка проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
Виставка входить в топ-10 галузевих подій Європи, поряд з ISH (Франкфурт), Climatización (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) та ін. Тут представлені тільки новинки опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів.

Організатори заходу: компанія ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Llc (Великобританія).
Під час проведення XVІІ Міжнародної виставки опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, сантехніки і басейнів «Аква-Терм Київ 2015» відбудеться Міжнародна науково-практична конференція на тему «Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі».

Організаторами конференції є: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго», компанія Прем’єр-Експо.
Під часа заходу розглядатимуться питання енергоефективності та енергозбереження в ЖКГ, загальні напрямки розвитку галузі ЖКГ тощо.
Місце проведення: м. Київ, Броварський проспект, 15 (Міжнародний виставковий центр, павільйон № 3, конференц-зал № 15).
Початок реєстрації: о 9:30.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення