Міжнародна програма «У світі тварин» в Національному цирку України

Міжнародна програма «У світі тварин» в Національному цирку України

Національний цирк запрошує всіх поціновувачів справжнього циркового мистецтва на нову Міжнародну циркову програму, яка стартуватиме вже з 21 січня 2016 р.!
Під час нової програми на Вас чекатиме справжній зорепад європейських та українських артистів, а також зустріч з талановитими дресирувальниками  Угорщини та Молдови.   
Під куполом цирку акробати, срібні призери «Золотий Карл» на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва у Ризі, демонструватимуть свої силові стрибки та сміливі трюки.
Повітряні гімнасти розкриють справжні почуття любові та довіри, і покажуть глядачам неймовірно красиву казку.
Дресирувальник хижаків триматиме кожного глядача у напрузі, бо   вперше виконає смертельний трюк, поклавши свою голову у пащу хижого лева. Чи   зможе він виконати цей небезпечний, але такий унікальний трюк та вийти переможцем з клітки? Вперше за багато років ми змогли зібрати величезну кількість екзотичних, дресированих тварин від дикобразів, лам, зебр, верблюдів, плямистих коней-далматінів, маленьких поні, скунсів, лисиць, котів, собак до африканських левів. А справжньою красунею програми буде африканська принцеса – бегемот вагою понад  2,5 тон.

Повірте, це ще не весь перелік програми та сюрпризів, які чекають саме на вас. Тому, не гайте свій час  даремно, приходьте та насолоджуйтеся новими враженнями. wink
Програма триває 2 години з антрактом.
Замовити квитки можна за тел.: (044)287-87-87.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення