Міжнародний благодійний фестиваль-концерт «Назустріч мрії»

Міжнародний благодійний фестиваль-концерт «Назустріч мрії»

ПРИХОДЬ НА ГАЛА-КОНЦЕРТ - ДОПОМОЖИ ДІТЯМ!
Як можна одночасно відпочити, допомогти, ще й отримати подарунок від свого кумира? Цього року Міжнародному благодійному фестивалю «Назустріч мрії» виповнюється 10 років. Даний фестиваль - перший в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій. І тому, 22 травня о 15:00 у БК КПІ відбудеться масштабний Гала-концерт за участю талановитих дітей з різних куточків України та зірок шоу-бізнесу.
22 травня на вас чекатимуть:
- феєричні постановки селебріті і талановитих дітей;
- яскрава фотозона від LoraShen + моментальне фото;
- дитяча анімація від KidsWill - Аrt-Фабрика;
- дітям - морозиво «Ласка»;
- а також море додаткових розваг і смакоти.

За 10 років у фестивалі взяли участь понад 6000 дітей-сиріт, багато з яких згодом знайшли собі наставників, покликання і заняття в житті, а деякі й сім'ї.
Цього року вже більше 300 талановитих дітей візьмуть участь у фестивалі. Кожен фіналіст отримає зоряного наставника, з котрим виконає популярну пісню на Гала-концерті. Наставниками цього року стануть: Олександр Пономарьов, Маша Собко, Аркадій Войтюк, Олег Кензов, Аріна Домскі, Марта Адамчук, Наталка Карпа, Світлана Тарабарова, група «Клей Угрюмого» і багато інших зірок.

Конкурсна частина фестивалю відбудеться 20 і 21 травня, де на сцені БК КПІ, у трьох вікових категоріях виступлять талановиті діти з усієї України і навіть Білорусі, вони змагатимуться за право стати володарем Гран-прі ювілейного фестивалю «Назустріч мрії», вхід вільний. У день Гала-концерту, 22 травня, гості побачать найкращі номери та нагородження лауреатів. Вхід за запрошеннями.

Члени журі фестивалю: Андріс Капіньш - глава журі, Даша Малахова, Аріна Домскі, Марта Адамчук, Олександр Лещенко, Євген Хмара, Микола Кобзов, Катерина Трішина, Олена Гончарук, Анжела Тютерева, Анна Клюшниченко.
Крім пісенних номерів, глядачів чекає танцювальне шоу від київської школи Алли Духової "Todes", захоплюючі номери від провідних артистів цирку «Кобзов».
Організатори фестивалю: Асоціація МВОО «Соціальний захист» на чолі з Президентом - Євгенією Тимошенко, МГО «Назустріч мрії», МБО «Погляд». 
Фестиваль проходить під патронатом Юлії Володимирівни Тимошенко.
Більш детальну інформацію читайте на нашій сторінці в фейсбук:
https://www.facebook.com/iasp.org.ua 
А замовити запрошення на Гала-концерт можна прямо з сайту: http://iasp.org.ua/dream/ enlightened 
Всі кошти, виручені з запрошень, підуть на оздоровлення дітей з дитячих будинків та дітей-переселенців.  

*Дивіться наш фото та відеорепортаж з Гала-концерту фестивалю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення