Міжнародний фестиваль культури та історії «Билини Древнього Києва»

Міжнародний фестиваль культури та історії «Билини Древнього Києва»

Всі анонси від: Парк Київська Русь

13-14 серпня у «Парку Київська Русь» відбудеться історичний фестиваль, який найкраще передає атмосферу часів Давньої Русі – «Билини Древнього Києва». Вже традиційно на цей захід приїжджають учасники клубів історичної реконструкції з усіх куточків України та з інших країн. Фестиваль історичної реконструкції 2016 знову збере захоплених людей, які не тільки вивчають історію по книгах, але і проживають її. Вони розташовуються табором за стінами Київського Дитинця, і на кілька днів місто оживає в прямому сенсі слова.

Історичний комплекс Древній Київ у «Парку Київська Русь» – це напевно найкраще місце для проведення фестивалів, які відтворюють раннє Середньовіччя на слов'янських землях. Не багато цікавих місць України можуть похвалитися відтвореними дерев'яними фортецями в поєднанні зі зручною фестивальної інфраструктурою – місцями для проведення майстер-класів і ярмарок майстрів, безліччю точок харчування, наявністю водойми, зручним трансфером зі столиці і т. д.

З ранку до вечора живуть реконструктори простим і глибоким способом життя, несучи крізь століття давню мудрість за допомогою народних ремесел, стародавніх пісень, танців, ігор. Особливе місце в реконструкції займає військова культура старовини. На ристалищі проходить театралізована програма, яка знайомить глядача зі знаковими подіями і головними історичними персонажами Древнього Києва і Древньої Русі.
Глядачі стають учасниками програми. Їх втягують в цікаві давньослов'янські ігри і веселі хороводи. Крім того, гості фестивалю можуть повністю зануритися в епоху Середньовіччя, випробувавши такі заняття як стрільба з лука, катання на конях. Можлива навіть повна зміна іміджу в історичній костюмерній Древнього Києва. Відвідування фестивалю «Билини Древнього Києва» – це насичений і пізнавальний сімейний відпочинок.

Вартість квитків:  Для дорослих – 150 грн. 
 Для пенсіонерів і студентів – 80 грн.  Для школярів – 50 грн. Дошкільнятам – безкоштовно.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів Обухівського району Київської області. Доїхати можна маршрутками від ст. метро Видубичі або власним транспортом. Початок роботи Парку о 10:00, початок театралізованої програми в 14:00.

Детальніше на сайті parkkyivrus.com

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення