Міжнародний книжковий ярмарок в Українському Домі

Міжнародний книжковий ярмарок в Українському Домі

З 21 по 24 травня в Українському Домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться XI Київська міжнародна книжкова виставка, організатором якої є Держкомтелерадіо. Відвідувачі виставки матимуть змогу ознайомитись із найкращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв, а також поліграфічними та книготорговельними підприємствами, бібліотеками та книжковими клубами, літературними журналами та газетами, електронними виданнями та спеціалізованими інтернет-порталами.
У рамках виставкового заходу проводитимуть тематичні «круглі столи» з актуальних питань книговидання та книгорозповсюдження, семінари, майстер-класи, автограф-сесії, учасниками яких будуть головні редактори провідних видавництв, письменники, ілюстратори, літературні критики, мистецтвознавці.
Під час виставки відбудеться благодійна акція «Подаруй радість дитині – поділися книжкою». Кожен охочий матиме можливість стати учасником створення великої бібліотеки для дітей Сходу. Відвідувачі та гості виставки зможуть долучитися до безпосереднього створення міжнародного рекордного артбуку – книги бувальщин «Добро-Дій». 
Час роботи виставки: 10:00-19:00.
Детальніше про виставку на сайті Організаторів: 
http://www.icc-kiev.gov.ua/agenda/xi-kievskaya-mezhdunarodnaya-knizhnaya-vystavka

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення