Моя держава - Іво Бобул з концертом у Києві

Моя держава - Іво Бобул з концертом у Києві

17 вересня 2024 року на Концерт Іво Бобула з концертною програмою  "Моя Держава". 

Початок - о 19:00.

Де: Велика зала імені Героя України Василя Сліпака Оперної студії Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського

Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість квитків: від 450 ₴

Велика концертна програма з найкращих пісень, які стали українською. класикою .

Іво Бобул - легенда української естради, народний артист України. Невід’ємною частиною діяльності Іво Бобула, як великого патріота України, є також допомога українському війську, розвитку громадських організацій, благодійна діяльність. На своєму сольному концерті він виконає найкращі хіти зі свого багаторічного репертуару. Це унікальна можливість насолодитися живим виконанням пісень, які стали українською класикою і поринути у світ, де кожна нота відгукується у серці. У своїй творчості Іво Бобул несе національну ідентичність, любов до рідної землі та народу, а також підтримує дух кожного українця у непростий для країни час. Його пісні — це відображення української душі, сповнені патріотизму, тепла і незламної віри у краще майбутнє.

На вас чекають не лише відомі композиції, але й нові пісні, що вже полюбилися слухачам. Концерт обіцяє стати справжнім святом української музики та душі, де кожен знайде щось для себе. Не пропустіть цю подію, яка подарує вам багато яскравих емоцій та приємних спогадів, адже цей вечір буде сповнений любові до України та нашої багатої культурної спадщини!

Замовляйте квитки вже сьогодні за допомогою онлайн-сервісу Kontramarka.ua 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення