Муромець Фест - Фестиваль богатирів

Муромець Фест - Фестиваль богатирів

Всі анонси від: Экстрим-парк "X-Park"

Долучись до свята сили, духу, поєднання традицій і сучасності - Muromets Fest! Стань частиною унікального дійства, будь свідком Національних рекордів України!

Сучасні богатирі - Олексій Новіков, Сергій Пономарьов, Артем Ушенко, Сергій Конюшок - пересунуть шість вантажівок вагою 48 тонн, а багаторазовий чемпіон України Олег Тягнизуб встановить новий рекорд по підняттю ваги зубами. Спробуй власні сили у активностях, підготованих X-Park! На згадку про унікальне дійство зроби татуювання хною за мотивами сакральної української символіки і безліч фотокарток на фоні казкових і історичних інсталяцій!

Проведи час у колі друзів і сім`ї! Будь частиною особливого дійства! Вже 15 вересня 2018 року, з 11.00 до 23.00 в парку “Муромець” (колишній парк “Дружби народів” на Трухановому острові) на території “X-Park”.

Організатор - J.K.Communications, головний партнер - Х - парк.

Подія відбудеться за підтримки мера Києва Віталія Кличка та адміністрації Деснянського району, партнерів заходу - Асоціації стронгменів України, Спортивного комітету України, Музею Кличко та фан-клубу Кличко, Київського молодіжного центру, міжнародної компанії Weider, FreeGen.

Вхід безкоштовний!

Коментарі до події (2)
  • CAPTAIN4470 23 Березня

    Сила, мужність, міць- наше.Muromets Fest наверное не наше.где активисты
  • Galyna Zagorska 28 Липня

    Редакція сайту могла б повідомити про перенесення події на іншу дату, бо адміністрація Хпарку взагалі не в курсі цієї події. Діти залишились не задоволені, змарнували вихідний день, краще б поїхали в парк Київська Русь.  Сервіс сайту не задовільний!
Отримуйте
регулярні оновлення