Музей Казок на арт-заводі "Платформа"

Музей Казок на арт-заводі "Платформа"

Всі анонси від: Агенство дитячих свят "ІКРА"

Новорічні дива стали реальністю! Музей Казок відчиняється для дітей та дорослих. 
Новорічне шоу, відвідавши яке, ви назавжди зруйнуєте стереотип новорічних “йолок”. Цього року Музей Казок буде відбуватися на арт-заводі "Платформа" з 19 грудня 2015 по 10 січня.

Музей Казок – це особливий музей, який прихистив багато чарівних експонатів. Це улюблені дитячі герої казок і мультфільмів. Кожен герой мешкає у власному всесвіті, який існує за своїми правилами. У мешканців музею є власні локації, на яких дітей чекають захоплюючі пригоди.
Лише за одну виставу малюк зможе побувати у 20 магічних світах: поринути в їх атмосферу, виконати спеціальні завдання і погратися з улюбленими героями. 

Кожен гість Музею Казок стане повноправним учасником новорічної вистави. Його мандрівка почнеться з екскурсії музеєм і огляду його експонатів та їх світів, які розташувалися на 2000 м2 території. Через деякий час гості стануть свідками справжнісінького дива: експонати почнуть оживати, а відвідувачі занурюватись у казковий світ: світ добра, щирості та величної новорічної надії. 

З 19 грудня всі експонати Музею казок оживуть. І діти зможуть попасти до улюблених героїв мультиків, коміксів та казок у гості -це і родина поросят Пепп, і Черепашки-нінзя, і Фіксики, і Баба-Яга із Дракулою, Дід Мороз та Снігурочка. А якщо поспішити - то можна встигнути за Білим Кроликом на чай до Аліси. А далі може бути Замок, де найсміливіших посвятять у лицарі...

Пориньте в захоплюючу атмосферу Музею Казок, і ці теплі спогади залишаться з вами!wink

Передпродаж уже почався! З 10 листопада 2015 квитки на Музей Казок можна придбати на сайті http://muzeika.com/, в театральних касах Києва або за телефоном: 0-800-21-01-70. 
У період передпродажу у вас є можливість придбати квитки зі знижкою до 36%.
Двері в Музей відчиняються чотири рази на день: 10:30, 13:00, 15:30, 18:00.

Детальна інформація на сайті http://muzeika.com/,
Соцмережі
: https://fb.com/muzeika/https://vk.com/muzei_kazok/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення