Музика Ennio Morricone, John Williams, Hans Zimmer

Музика Ennio Morricone, John Williams, Hans Zimmer

Всі анонси від: National academyc symphonic band of Ukraine (НАДОУ)

11 листопада о 17:00, в Національній опері України, побачить світ величний проект «Legends of Film Music» - Музика від найвидатніших композиторів сучасності - Енніо Морріконе, Джона Вільямса, та Ханса Ціммера.

Уперше в Україні! Новий гучний масштабний запальний проект “Legends of Film Music”, що представить для вас музичне дійство у виконанні понад 100 музикантів. Уся грандіозність програми закладена в трьох іменах: Ennio Morricone, John Williams, Hans Zimmer!

Три титани сучасного музичного мистецтва. Три таланти, що тримають пальму першості у створенні музики до кіно. Три імені, від яких віє геніальністю та величчю. По творчості кожного композитора можна грати окремий концерт, але для улюбленого глядача ми поєднали найкраще в одному, щоб обрушити на вас незупинною хвилею усю міць та експресією геніїв. 

Ви почуєте музику від Ennio Morricone, John Williams та Hans Zimmer у виконанні симфонічного оркестру Lords of the Sound, Національного духового оркестру України та хорової капели ім.Чубинського, яка звучала у таких фільмах:

Перл Харбор 
Індіана Джонс
Хороший Поганий Злий
Зоряні війни
Термінал
Новий кінотеатр «Парадиз»
Легенда про піаніста
Одного разу в Америці
Професіонал
Гладіатор
Темний лицар
Початок
Пірати Карибського моря
Інтерстеллар
Код Да Вінчі
Шерлок Холмс
Список Шиндлера та ще багато ін.

Це не просто саундтреки. Це та музика, що стає рівноправним партнером кінокартини та заслуговує мати відокремлене життя. Вона не посилює емоцію, вона створює її. Пробуджує, дістає з самої глибини Вашого серця, і ось Ви вже не глядач, а частина цілого зі своїми щирими відчуттями та переживаннями. Ось так працює магія музики від Енніо Морріконе, Джона Вільямса та Ханса Циммера.

Приходьте на ультра-грандіозний концерт цієї осені “Legends of Film Music”, щоб відчути на собі досконалість музики у виконанні оркестру та хору.
Диригенти: Михайло Мороз, Віталій Фізер та Віталій Саражинський. Продюсер: Андрій Новаторов.
Дізнатися більше інформації Ви можете на сайті 
lordsofthesound.com.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення