На Великдень до Львова!

На Великдень до Львова!

Відчуй справжній дух Великодніх свят у місті Легенд! 

  • Напрям: Львів(Україна).
  • Тривалість: 5 днів
  • Від'їзд: 10/04/2015
  • Прибуття: 14/04/2015
  • Ціна: 1350грн.
  • В програмі туру: екскурсія «Вулицями древнього Львову», Фестиваль писанок у Львові, екскурсія «Солодкий Львів з ароматом кави», етнографічний фестиваль «Велика гаївка», проживання в готелі «Ramada Lviv».

В програмі туру: екскурсія «Вулицями древнього Львову», Фестиваль писанок у Львові, екскурсія «Солодкий Львів з ароматом кави», етнографічний фестиваль «Велика гаївка», проживання в готелі «Ramada Lviv».
Етнографічний фестиваль «Велика Гаївка». Місце проведення: центральна частина міста, Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1). Під час фестивалю відбувається конкурс «Писанка для милого». Дітей запрошуємо на галявину «Вербові котики» на ігри та розваги. Основна частина фестивалю «Велика гаївка» пройде на головній сцені. У програмі: гаївки, конкурси, забави, аукціон писанки, виступи фольклорних, хореографічних колективів, естрадних виконавців.
V Фестиваль писанок у Львові. Кожен бажаючий зможе приєднатися до загальноміського Фестивалю писанок, для чого потрібно лише створити власну писанку та виставити її на загальний огляд. Також під час фестивалю пройдуть майстер-класи з розфарбовування писанок.
У вартість туру входить:

Проїзд автобусом Київ - Львів - Київ;
Проживання в готелі згідно програми туру;
Харчування - 2 сніданки;
Оглядова екскурсія по м. Львів;
Екскурсія «Солодкий Львів з ароматом кави»;
Медична страховка;
Послуги гіда-супроводжуючого.

Додаткові послуги: вхідні квитки на екскурсійні об'єкти; ж/д квитки для туристів, які подорожують на поїзді; особисті витрати.

З програмою туру можна ознайомитися на сайті:  http://uni-travel.com.ua/tour/na-velikden-do-lvova/
Туристична кампанія Universal Travel детально проконсультує щодо даного туру та допоможе з вибором аналогічних турів за тел.: (044) 221 05 75, (066) 563-60-40, (096) 751-72-25

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення