Наукові пікніки у Києві

Наукові пікніки у Києві

Наукові пікніки повертаються! Посиденькі на наукову тематику влаштують у Парку імені Тараса Шевченка 28 вересня. Початок - о 12.00. Вхід - вільний

Наукові пікніки в Україні - ініціатива, що популяризує науку по всій країні з 2013 року. Фестиваль "Наукові пікніки" проходить щорічно в різних містах у вересні і у травні. В парках, скверах чи на площах знайомимо відвідувачів з науковцями, показуємо, що наука може бути цікавою. До пікніків залучаємо спеціалістів, науковців, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подаємо теорію, а захоплюємо, розважаємо, розкриваємо таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Показуємо, що наука буквально усюди навколо нас. Ми мріємо, щоб усі любили науку так як ми її любимо. Тому пробуйте все, експериментуйте, спілкуйтеся з науковцями та розважайтеся по-науковому!

На пікніках спеціалісти, науковці, ентузіасти, діляться своїми знаннями з глядачами. Особливістю пікніків є те, що під час їх проведення не подається теорія, а використовуються практичні підходи, організатори захоплюють, розважають, розкривають таємниці науки та показують, що наука є всюди навколо нас.

Метою проекту є популяризація науки серед молоді: дітей, школярів, студентів, молодих батьків.

Більш детальну інформацію про подію можна отримати тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення