Найелегантніша подія Києва – модний Ретро-Вело-Круїз

Найелегантніша подія Києва – модний Ретро-Вело-Круїз

26 квітня відбудеться найелегантніша весняна подія Києва - Ретро-Круїз. 
Сотні українців перетворяться на леді і джентельменів початку XX століття, проїдуться на велосипедах вулицями улюбленого міста. А потім, насолоджуючись атмосферою минулого, послухають джаз, візьмуть участь у традиційному англійському чаюванні, потанцюють свінг.
Цей щорічний велофестіваль вже став традиційним міським святом, що об'єднує киян, які хочуть хоча б ненадовго поринути в епоху, коли культурні цінності були понад усе, а люди були ввічливі один з одним і дотримувалися етикету.
Цього року Організатори розширюють межі нашого Ретро Круїзу, і додають до велопараду повномасштабний фестиваль ретрокультури.
У Програмі традиційне англійське чаювання  «5 o’clock tea» та нагородження в номінаціях «Найкращий чоловічий костюм», «Найкращий жіночий костюм», «Найкращі вуса і борода 2015», «Найкращий велосипед».
Свято (чаювання, танці та інше) відбудеться в ботанічному саду імені Фоміна. Двері заходу будуть відкриті для всіх гостей у ботсаду з 12:00 до 20:00.
Сам же велопробіг розпочнеться об 11:00, з площадки біля Музею Великої Вітчизняної війни (на Печерську). І завершиться у ботсаду о 13:00.
Вартість входу: предпродаж - 80 грн. У день вело-круїзу - 100 грн. Пенсіонери - вхід вільний.
Участь у самому велопараді - вільна.

Квитки можна придбати на: https://kiev.karabas.com/retro-kruiz
Детальніше  про умови участі у Ретро-круїзі (як заповнити форму-заявку на участь у велопробігу) можна дізнатися на сайті Організаторів Ретро-круїзу: ttps://www.facebook.com/retro.cruise.ukraine?fref=ts

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення