Назви своє ім'я!

Назви своє ім'я!

Всі анонси від: Мelpomena

З моменту виходу на екрани фільму «Le Prenom», напевно, не залишилося жодного француза чи європейця, який проживає у Франції, який би його не дивився. Ми надзвичайно надихнулися тонкою, інтелігентною і саркастичною драматургією Матьє Делапорта і Олександра де ла Пательєра, тому запрошуємо Вас на прем'єру недитячої комедії «Назви своє ім'я!»

Запевняємо Вас, що сміятися ви будете не по-дитячому, адже сміятися будете ... над собою. Вистава про кожного з нас, про вічні цінності - підтримку, любов, дружбу. Про стереотипи, в яких ми живемо і ярлики, які вішаємо один на одного. Про те, що в житті інколи трапляється непередбачуване, але все ж потрібно завжди залишатися людиною.

Сюжет спочатку не віщує крутих поворотів: друзі дитинства збираються за вечерею з приводу майбутнього народження дитини одного з них, мова заходить про ім'я новонародженого ..., і тут все починається. Жарти , звичайно, справа тонка, і, якщо зайти далеко, то все може полетіти шкереберть, що власне і відбудеться. Але і це не головне. Є таємниця ... є любов, про яку краще мовчати все життя.

Це вистава з абсолютно непередбачуваним сюжетом, і Ви ні за що не здогадаєтесь, чим все закінчиться, хоч і закінчиться все ... ні, ні, ми нічого Вам не розкажемо.

Комедійно, несподівано, дещо провокаційно, актуально, без вікових обмежень, тепло і гостинно буде на цій прем'єрі. Вам обов'язково сподобається, адже це про Вас. Хто ви? Назвіть своє ім'я!

За мотивами п'єси «Ім'я» Матьє Делапорта і Олександра де ла Пательєра
Режисер: Юлія Маслак (лауреат премії «Пектораль»)
В ролях: Олег Примогенов / Леся Самаєва / Олена Узлюк, Марк Дробот / Андрій Кронглевскій / Олександр Печериця / Софі Пашкуал / Дар’я Легейда / Єлізавета Любимова.
Художник Олеся Головач - неординарний молодий сценограф зі своїм унікальним стилем та атмосферою, учасник багатьох виставок сценографії, трієнале та фестивалів.2011р. – переможець в номінації «Краща сценографія», фестиваль НІМФА, м. Київ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення