Непорушна тиша - Виставка скульптур Єгора Зігури

Непорушна тиша - Виставка скульптур Єгора Зігури

Виставка скульптур Єгора Зігури "Непоруша тиша" проходитиме у Галереї Portal 11 з 4 до 17 вересня.

Ви побачите роботи українського скульптура, автора інсталяцій та арт-об'єктів - Єгора Зігури.

"Модифікуючи дійсність двох епох - минулого та сьогодення, Єгор Зігура прагне якомога докладніше дослідити культурну спадщину. Окрім канонічних форм, скульптури у його виконанні наділені концептами, що мають на меті висвітлити проблеми глобального суспільства: ідентифікацію у мультикультурному світі, консюмеризм тощо. Головну ідею – вразливості цивілізацій - розкриває наочний приклад матеріальних та духовних втрат людства. Підґрунтям проекту слугують взірцеві надбання античності, зокрема сюжети греко-римської міфології. Важливим аспектом виставки є застереження від вказаних незворотніх змін", - додають організатори.

Роботи Єгора Зігури здобувають визнання за кордоном. Автор бере участь в арт-ярмарках (Spectrum Miami, Art Palm Beach, Kölner Liste, Tokyo International Art Fair, Volta Basel); та аукціонах (Phillips, Sotheby’s). Скульптури Єгора знаходяться у приватних колекціях України, Данії, Франції, Португалії, Великобританії, Сінгапуру, США, Японії, Китаю та Італії.

Роботи Єгора Зігури експонуються у публічних просторах (Abramovych Sculpture Park, Київський політехнічний інститут). Автор працює як із класичними, так і з сучасними матеріалами, серед яких: бронза, метал, поліефір.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення